Geen producten (0)

OVERZICHT VAN EEN AANTAL LEUKE WOONWEBWINKELS

 

 

 

 Meubelpartner

 

De partner in woninginrichting

 

                                                        

 

De mooiste meubelwebwinkel die wij hebben gevonden is Meubelpartner. Meubelpartner is een specialist in het compleet inrichten van een woning. Het brede assortiment van Meubelpartner bestaat alleen uit meubels en woonacessoires van de hoogste kwaliteit.Deze opvallende woonwebwinkel heeft ervoor gekozen vooral meubels en accessoires in het assortiment te nemen met een hoofdzakelijk stevig en robuust uiterlijk. Deze lijn is in alle soorten meubels terug te vinden en zelfs de lampen hebben een stoer en robust uiterlijk. De keuze is ook vele malen groter dan andere meubelzaken. Neem bijvoorbeeld eens de collectie hanglampen die alleen al uit zevenhonderd verschillende exemplaren bestaat. De meubels van Meubelpartner bestaan echt allemaal uit eerste klas meubelmerken uit Nederland of een ander Europees land. Tevens wordt eenn groot deel van de meubels vervaardigd uit gerecycled materiaal zoals gerecycled teakhout of hergebruikt metaal.Meubelpartner is dealer van onder andere Eleonora, By-Boo, BePuRE Home, Label51, Kokoon, Lifestyle Home Collection, Lifestylefurn en nog een paar andere goed bekend staande meubelmerken. 

Alle meubels kunnen bestelt worden in de mooie overzichtelijke webwinkel.De meeste meubels worden geleverd uit voorraad zodat een snelle levering gegarandeerd is.Boven de vijftig euro is de bezorging bovendien gratis en meestal is achteraf betalen ook geen enkel probleem.Bovendien heeft U een bedenktijd van dertig dagen om te besissen of U de meubels echt wilt houden. Wilt U de meubels toch liever eerst in het echt bekijken dan is dat geen probleem.In de winkel en showrom is een heel groot deel van het assortiment te zien.

 

                                                                                                                               Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                             

 

                                                              

 

                                                               

 

                                                               

                                                                                                                                 Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                               

 

 

Woonwinkel Lumz

 

Ontdek de trendy meubels van Lumz

 

                                                      

 

Lumz is een woonwinkel en woonwebwinkel met een showroom van maar liefst 1000 vierkante groot. Het assortiment  meubels en woonaccessoires van Lumz is zo groot dat U daarmee een complete woning geheel mee kan inrichten. De collectie van Lumz bestaat uit de veertig meest bekende woonmerken zoals Zuiver Design, het Spaanse LaForma, het Zuid Duitse Kare Design, het robuuste woonmerk d-Bodhi, het bekende Nederlandse meubelmerk By-Boo, het stoere merk Lavis, het bekende Deense merk Normann Copenhagen en nog een aantal andere onmisbare woon en meubelmerken om een zo`n breed mogelijk assortiment te verkrijgen. En een breed assortiment is natuurlijk nodig omdat niet iedereen van dezelfde stijl meubels houdt. Zo vindt een bepaald publiek meubels van bijvoorbeeld gerecycled hout helemaal te gek terwijl een ander dat misschien oude troep vind. Elk type en elke stijl meubels heeft natuurlijk zijn charme en het mooie is dat deze verschillende stijlen allemaal te verkrijgen zijn bij Lumz. Deze mooie woonwinkel vindt het ook belangrijk dat het assortiment up to date blijft dat wil zeggen dat de laatste meubeltrends bij Lumz te bekijken en te koop is. Eigelijk kan je zeggen dat Lumz de trendsetter is op het gebied van wonen en inrichten.Hieronder ziet U een aantal afbeeldingen uit het assortiment van Lumz. Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in de mooie grote webwinkel terecht. Het bestellen in de webwinkel is heel makkelijk en na de bestelling kan U de producten op afspraak bij U thuis af laten leveren. Wij wensen U veel kijk en koopplezier toe bij Lumz.

 Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                             

 

                                                              

 

                                                             

 

   Soak Sanitair

 

 

      De goedkoopste sanitair webwinkel

 

                              

 

Soak Sanitair is een webwinkel op het gebied van sanitair voor een betaalbare prijs.En dat is geen loze kreet want Soak Sanitair let ten eerste heel goed op de kwaliteit en de prijs.Door de manier van inkopen en werken is Soak sanitair in staat om ook echt de laagste prijs te hanteren. En het assortiment van Soak is ook net zo groot als elke andere winkel op het gebied van sanitair of nog groter. Bekijk de mooie los staande baden eens met vaak een hele romantische uitstraling. Verder hebben zij een ongekend grote keuze op het gebied van kranen. Welke douchekraan, badkraan of wastafelkraan U ook wilt hebben U kan het krijgen bij Soak.Wat betreft toiletten is er een hele ruime keuze in hangtoiletten, staande toiletten en toiletmeubels. Ook wat betreft wastafels heeft Soak aardig ingekocht want de keuze is heel groot in hangende wastafels, pilaarwastafels, opzetwastafels en ook alle wastafel toebehoren zijn volop online te verkrijgen.Verder heeft Soak sanitair een ruime keuze in douchecabines, douchedeuren, douchewanden, douchebakken, douchekoppen en alle douche toebehoren.Voor wie niet zelf goed kan combineren heeft Soak Sanitair een aantal mooie complete badkamers samengesteld zodat U in één keer uit een complete badkamer kan kiezen met alles erop en er aan, en niet te vergeten tegen een uiterst betaalbare prijs. Heeft U nog nooit van de webwinkel Soak Sanitair gehoord ga dan nu snel  naar de webwinkel en laat U verrassen door het grote assortiment en lage prijzen.

                                                                                                                              Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                    

 

                                                     

 

 

 

Tegelconcurent

 

Voor U gaat beginnen met het inrichten van de woning zou U eerst een keuze moeten maken wat U gaat gebruiken op de vloeren. Er is tenslotte voldoende keuze in toepassingen. Denkt U maar eens aan vaste vloerbedekking, stoffen vloertegels, laminaat, parketvloer, grove houten plankenvloer, Vinyl, lenoleum of marmoleum, een gietvloer, een kurkenvloer of een tegelvloer. U ziet het de keuze aan vloerbedekkingen is bijna oneindig. Voor elk type vloer zijn meestal meerdere aanbieders maar er zijn ook aanbieders die gespecialiseerd zijn in een bepaald type vloerbedekking. Zo kennen wij een aantal grote winkelketens die gespecialiseerd zijn in de verkoop van vaste vloerbedekking. De Tegelconcurent is gespecialiseerd op het gebied van tegels voor in en rondom de woning.

                                                                                                                                       

 De Grootste en Goedkoopste

De tegelconcurent is misschien wel de grootste en goedkoopste aanbieder van tegels in Nederland. Ht assortiment omvat onder andere vloertegels, wandtegels en alle andere tegels die gebruikt worden in de woning.  Zij verkopen vloertegels van de meest bekende merken zoals Alfalux, Cisa ceramiche, Flaminia Ceramica, Leonardo Ceramica, Mosa, Panaria ceramica en nog een aantal andere bekende binnenlandse en buitenlandse tegelmerken. De tegels zijn er ook in allerlei vormen. Wat heel erg leuk is tegenwoordig zijn de houtlook tegels. Dat is echt heel bijzonder wanneer U denkt dat er een houten vloer ligt maar dat hij toch van steen is. Uiteraard is het assortiment wandtegels net zo groot als de vloertegels. Verder is bij Tegelconcurent veel onderdelen en accessoires te verkrijgen op het gebied van vloerverwarming. Ook voor alle materialen om de tegels te plaatsen zoals tegellijm, voegsel, voeggereedschap maar ook de onderhoudsproducten kunt U heel goedkoop bestellen bij de Tegelconcurent. Als U dan ook nog weet dat deze webwinkel heel reggelmatig uiterst gunstige aanbiedingen heeft weet U dat U bij de tegelconcurent op het juist adres bent.

 

                                                             

 

                                                              

 

 

Lamp en Licht

 

 De goedkoopste lampenwebwinkel van Nederland

Een intereur zonder verlichting is geen interieur. Zonder voldoende verlichting kunnen we nu eenmaal niet. Echter wanneer wiij verlichting gaan gebruiken in onze woonkamer of in de gehele woning is het wel fijn wanneer deze goed bij het interieur past. Het is wel zo mooi dat er bijvoorbeeld in een moderne woninginrichting ook moderne lampen hangen of in een landelijke inrichting ook bipassende verlichting. Het uitzoeken welke verlichting bij welk interieur past is niet voor iedereen even makkelijk. Wanneer U zelf niet de juist keuze kan maken kunt U ervoor kiezen de hulp in te roepen van een interieurstylist. Als U daar de middelen niet voor heeft kunnen de medewerkers van Lamp en Licht U best wel helpen.

                                                                                                                                                  

Assortiment lampen en buitenlamen

Het assortiment van Lamp en Licht is niet alleen heel erg groot het is ook nog eens de goedkoopste webwinkel op het gebied van verlichting. Dus wanneer U wel een aantal mooie hanglampen, vloerlampen of andere lampen in uw interieur wilt hebben maar er niet heel veel voor wilt betalen bent U in de webwinkel van Lamp en Licht op het juiste adres. Ook wat betreft tuinverlichting is er voldoende keuze in de grote en overzichtelijke webwinkel. En komt U er zelf niet helemaal uit dan kunt U direct contact opnemen en wordt U vriendelijk te woord gestaan door een professionele medewerker die U alles kan vertellen over de verschillende verlichtingsproducten. Tevens kunnen zij U advies geven welke lichtbron U het beste kunt gebruiken. 

 Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                        

 

 

Compleet Groen

De specialist in Tuininrichting

 

                                                         

 

Compleet Groen is een webwinkel gespecialiseerd op het gebied van tuininrichting en tuinadvies.Compleet Groen bestaat uit een team mensen met jarenlang ervaring in het hoveniersvak en weten als geen ander hoe een tuin ingericht kan worden.Een tuin inrichten samen met Cmpleet Groen is ook echt compleet want behalve het groen richten deze specialisten de tuin in zoals U wilt waarbij nagenoeg niets onmogelijk is.Wanneer U nog niet precies weet hoe U de tuin in wilt richten kan U dat met de ervaren hoveniers bespreken in de showroom waar een groot deel van het assortiment te zien is.U krijgt een gedegen advies waarbij alle mogelijkehden besproken kan worden.

 

Vuurschalen en Waterschalen

 Compleet Groen heeft een opvallend groot assortiment waterschalen en vuurschalen welke zo sfeerbepalend zijn in een grote achtertuin.Ook wat betreft grote en hele grote bloempotten en plantenbakken is de keuze in deze grote webwinkel bijna oneindig.Uiteraard wordt er in de tuin wel eens een vorkje geprikt met een BBQ dus op het gebied van buiten koken kan U alles krijgen wat nodig is om een sfeervolle middag of avond door te brengen met vrienden in de tuin.Natuurlijk hoort daar sfeervolle tuinverichting bij en indien nodig een terrasverwarmer.Het assortiment bestaat verder uit tuinmeubelen, plantenbakken, kandelaars, tuinwanden, schaduwdoeken, sokkels, brievenbussen, vuurzuilen,houtopslag, terrasverwarmers, vijverbakken, watertafel en al het gereedschap en middelen die nodig zijn om de tuin perfect te onderhouden. Compleet Groen is echt een aanwinst voor elke tuinliefhebber.

 

                                                   

 

                                               

 

                                                

    

                                                                   

 

                                                                         KUNST VOOR JOU

Kunstvoorjou.nl is een webwinkel of beter gezegd een verkoopplatform waar een aantal geselecteerde kunstschilders hun werken te koop aanbieden. Wanneer U een schilderij bestelt via kunst voor jou koopt U dus direct een kunstwerk van de kunstschilder. Alle kunstschilders komen uit Nederland of een ander Europees land. U weet op dus zeker dat U een echt kunstschilderij aanschaft en geen goedkoop kopie uit het verre oosten. De schilderijen worden met de beste Italiaanse acrylverf geschilderd op een zeer goede kwaliteit canvasdoek. Het doek wordt op een houten frame gespannen en de zijkanten worden ook beschilderd. U kan dus het schilderij zonder lijst direct aan de muur ophangen.

 

                                                                              

 

Meubelpootjes

 

Meubelpootjes voor elk meubelstuk

 Met het inrichten van een woning denkt men wel direct aan meubels maar eigenlijk niemand denkt aan meubelpootjes. Toch is dat belangrijker dan U zal denken. Meubelpootjes zijn om meerdere redenen belangrijk. Er zijn meubels die geleverd worden zonder of met verkeerde meubelpootjes. Met verkeerde pootjes bedoelen we pootjes die niet echt geschikt zijn voor het type vloerbedekking in uw woning. Voor elk type vloer zijn er altijd wel een aantal meubelpootjes die niet echt geschikt zijn voor die vloer. Verder gaat het ook ten dele om het uiterlijk.Wanneer U reeds een aantal meubels heeft met bepaalde opvallende pootjes is het wel zo mooi wanneer alle meubelstukken dezelfde pootjes hebben. Het kan natuurlijk ook dat na verloop van tijd meubelpootjes kapot gaan, dan is het wel zo handig wanneer U makkelijk nieuwe meubelpootjes kunt bestellen. En gelukkig is dat ook geen probleem want in de webwinkel meubelpootjes.nl kunt U kiezen uit honderden verschillende meubelpootjes. Deze grote webwinkel heeft pootjes van alle soorten materialen en afmetingen. Kortom voor elk meubelstuk heeft deze overzichtelijke webwinkel wel een aantal verschillende meubelpootjes. Het is gelukkig dus geen probleem wanneer er onverhoopt een meubelpootje afbreekt van uw mooie meubel. Het bestellen van meubelpootjes gaat heel makkelijk en overzichtelijk in de webwinkel en de levertijd is vrijwel altijd heel kort. 

 

                                                      

 

                                                       

 

     

 

Smulders Textiel

De grootste webwinkel op het gebied van textiel voor de woning is waarschijnlijk Smulderstextiel.nl. Deze mooie en overzichtelijke woonwebwinkel is onder andere gespecialiseerd in de verkoop van beddengoed zoals dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, spreien en dekens. De keuze in al deze soerten beddengoed is bijna oneidig wat betreft de afmetingen en soorten. Ook wat betreft design is de keuze heel groot. Zo kan U kiezen uit éénvoudige dekbedovertrekken maar ook overtrekken met de mooiste en zelf romantische afbeeldingen. Uiteraard is er ook een grote keuze voor de kinderkamer.Dekbedovertrekken met sprookjesachtige afbeeldingen voor de meisjes en stoere afbeelidngen voor de jongenskamer. Smulderstextiel is er trots op woontextiel aan te kunnen bieden van vrijwel alle bekende Nederlandse en Europese merken tegen betaalbare prijzen.

 

Compleet assortiment

Verder heeft Smulderstextiel ook een compleet assortiment Badtextiel zoals handdoeken, baddoeken, douchelakens, hamamdoeken, badjassen, washandjes, gastendoekjes en zelfs badmatten.Ook voor de kinderen is er een leuke collectie badjassen.Het assortiment wordt tenslotte compleet gemaakt met strandlakens, sierkussens en een compleet assortiment keukentextiel. Kortom, Smulderstextiel is een betrouwbare grote webwinkel met het grootste assortiment woontextiel tegen betaalbare prijzen.

 

 

                                              

 

 

NOSTALUX BUITENVERLICHTING

 

Nostalux is de meest gespecialiseerde winkel en webwinkel op het gebied van tuinverlichting en andere buitenverlichting.In de grote overzichtelijke webwinkel vindt U onder andere tuinverlichting in alle stijlen zoals luxe uitziende designlampen maar ook voor de robuuste stoere tuinlamp moet U bij Nostalux zijn.Wat betreft de verschillende stijlen kan U verder denken aan klassiek nostalgisch met een landelijke uitstraling, populair met een strak design, moderne wandverlichting, moderne tuinverlichting, tuinspots en grondspots, buitenverlichting met sensor, stallampen met een vintage uiterlijk, semi klassiek, maritieme verlichting en niet te vergeten een mooie collectie verandalampen.

Uiteraard kan U bij Notalux ook terecht voor alle soorten binnenverlichting.Verder is deze buitenverlichtingspecialist ook leverancier van de mooiste zonnewijzers al dan niet op een stenen sokkel.Wanneer U een stijlvolle aparte brievenbus wilt bestellen kan dat ook bij Nostalux.Het assortiment brievenbussen bestaat uit aluminium, hardsteen en RVS.

 

                                           

 

 

Beeldenmarkt

Beeldenmarkt is de grootste winkel op het gebied van decoratiebeelden voor binnen en buiten.De decoratiebeelden worden door Beeldenmarkt in diverse landen ingekocht door de inkopers die werkelijk de hele wereld rondreizen voor steeds weer nieuwe en unieke exemplaren.Vooral in de collectie beelden voor buiten zitten grote tot hele grote exemplaren al dan niet op een sokkel.De beelden zijn onder andere van Steen en Marmer, Hout, Kunststof en Metaal. Het assortiment van Beeldenmarkt stopt niet bij alleen maar beelden.Er is onder andere een grote collectie andere decoratieve artikelen te vinden.U kan dan denken aan Windspinners van metaal, Stukken versteend hout voor binnen en buiten, Een aantal bamboe meubels voor buiten, Potten en Vazen, Koraalsteen op sokkel, Sierstenen zoals bergkristal en niet te vergeten een ongekend groot en  prachtig assortiment Glassculpturen.Deze glassculpturen zijn vooral heel erg kleurrijk en met de mond geblazen en handgevormd.U ziet dan niet alleen sculpturen maar ook glazen schalen en vazen met de mooiste vormen. Klik op een afbeelding voor meer informatie van Beeldenmarkt

 

                                                          

 

 

 

Homestylingshop

 

Homestylingshop is een webwinkel met hoofdzakelijk meubels en woonaccessoires met een landelijk karakter.Zij voeren een aantal leuke woonmerken maar er wordt vooral nadruk gelegd op de landelijke en vaak ook robuuste woonmerk Riverdale.En met robuust bedoelen wij niet alleen stoer en stevig maar ook nog eens erg groot van formaat.Denk maar eens aan de vele mooie wandklokken waarvan de diameter soms groter is dan een meter.Ook de grote houten wanddecoraties of wandpanelen zijn soms ruim groter dan een meter.De houten panelen zijn er in de kleuren wit,zwart en bruin.Deze houten wandpanelen ziet er vaak uit als een echt kunstwerk.Verder heeft Homestylingshop ook tal van kleinere woonaccessoires in haar collectie.Wat betreft de meubels als bijzettafels met het mooiste design heeft Homestylingshop voor het woonmerk Brix gekozen.Kortom het is een gezellige en sfeervolle webwinkel waar men heerlijk in kan rondsnuffelen en vertrouwd een bestelling kan plaatsen. Kilk op een afbeelding voor meer informatie over deze leuke en vooral sfeervolle webwinkel.