Geen producten (0)

OVERZICHT VAN EEN AANTAL LEUKE WOONWEBWINKELS

 

   Soak Sanitair

 

Soak Sanitair is een webwinkel op het gebied van sanitair voor een betaalbare prijs.En dat is geen loze kreet want Soak Sanitair let ten eerste heel goed op de kwaliteit en de prijs.Door de manier van inkopen en werken is Soak sanitair in staat om ook echt de laagste prijs te hanteren. En het assortiment van Soak is ook net zo groot als elke andere winkel op het gebied van sanitair of nog groter. Bekijk de mooie los staande baden eens met vaak een hele romantische uitstraling. Verder hebben zij een ongekend grote keuze op het gebied van kranen. Welke douchekraan, badkraan of wastafelkraan U ook wilt hebben U kan het krijgen bij Soak.Wat betreft toiletten is er een hele ruime keuze in hangtoiletten, staande toiletten en toiletmeubels. Ook wat betreft wastafels heeft Soak aardig ingekocht want de keuze is heel groot in hangende wastafels, pilaarwastafels, opzetwastafels en ook alle wastafel toebehoren zijn volop online te verkrijgen.Verder heeft Soak sanitair een ruime keuze in douchecabines, douchedeuren, douchewanden, douchebakken, douchekoppen en alle douche toebehoren.Voor wie niet zelf goed kan combineren heeft Soak Sanitair een aantal mooie complete badkamers samengesteld zodat U in één keer uit een complete badkamer kan kiezen met alles erop en er aan, en niet te vergeten tegen een uiterst betaalbare prijs. Heeft U nog nooit van de webwinkel Soak Sanitair gehoord ga dan nu snel  naar de webwinkel en laat U verrassen door het grote assortiment en lage prijzen.

                                                                                                   Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                      

 

                                     

 

 

 

IJZERSTERKE GESCHENKEN

Wanneer U op zoek bent naar een leuk cadeau voor een kennis of bijvoorbeeld uw collega is het de moeite waar eens te snuffelen in de webshop van ijzersterke geschenken.Deze webshop is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van leuke toepasselijke geschenken.In deze cadeau-webwinkel vind U een zeer groot assortiment ijzeren beeldjes welke zijn gemaakt van kleine stukjes metaal, schroeven, moeren en andere kleine metalen onderdelen.Deze beeldjes worden voor een groot gedeelte met de hand aan elkaar gelast.De metalen beeldjes hebben zijn er in allerlei voorstellingen maar het overgrote deel bestaat uit beroepenbeeldjes.Dat wil zeggen dat een beeldje het uiterlijk heeft van een bepaald beroep.Dat kan elk denkbaar beroep zijn want het assortiment bestaat uit honderden beeldjes.Daarnaast zijn er nog dierenbeeldjes en andere beeldjes die allen op dezelfde manier zijn vervaardigd.Het is belangrijk om te weten dat U al vanaf ongeveer vijftien euro een leuk cadeau-beeldje kan kopen dus ze zijn lekker betaalbaar.

Klik op een afbeelding voor meer informatie

 

                                

 

 

 

KUNST VOOR JOU

Kunstvoorjou.nl is een webwinkel of beter gezegd een verkoopplatform waar een aantal geselecteerde kunstschilders hun werken te koop aanbieden. Wanneer U een schilderij bestelt via kunst voor jou koopt U dus direct een kunstwerk van de kunstschilder. Alle kunstschilders komen uit Nederland of een ander Europees land. U weet op dus zeker dat U een echt kunstschilderij aanschaft en geen goedkoop kopie uit het verre oosten. De schilderijen worden met de beste Italiaanse acrylverf geschilderd op een zeer goede kwaliteit canvasdoek. Het doek wordt op een houten frame gespannen en de zijkanten worden ook beschilderd. U kan dus het schilderij zonder lijst direct aan de muur ophangen.

 

                                      

 

     

 

SMULDERS TEXTIEL

De grootste webwinkel op het gebied van textiel voor de woning is waarschijnlijk Smulderstextiel.nl. Deze mooie en overzichtelijke woonwebwinkel is onder andere gespecialiseerd in de verkoop van beddengoed zoals dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, spreien en dekens. De keuze in al deze soerten beddengoed is bijna oneidig wat betreft de afmetingen en soorten. Ook wat betreft design is de keuze heel groot. Zo kan U kiezen uit éénvoudige dekbedovertrekken maar ook overtrekken met de mooiste en zelf romantische afbeeldingen. Uiteraard is er ook een grote keuze voor de kinderkamer.Dekbedovertrekken met sprookjesachtige afbeeldingen voor de meisjes en stoere afbeelidngen voor de jongenskamer. Smulderstextiel is er trots op woontextiel aan te kunnen bieden van vrijwel alle bekende Nederlandse en Europese merken tegen betaalbare prijzen.

Verder heeft Smulderstextiel ook een compleet assortiment Badtextiel zoals handdoeken, baddoeken, douchelakens, hamamdoeken, badjassen, washandjes, gastendoekjes en zelfs badmatten.Ook voor de kinderen is er een leuke collectie badjassen.Het assortiment wordt tenslotte compleet gemaakt met strandlakens, sierkussens en een compleet assortiment keukentextiel. Kortom, Smulderstextiel is een betrouwbare grote webwinkel met het grootste assortiment woontextiel tegen betaalbare prijzen.

 

 

               

 

 

NOSTALUX BUITENVERLICHTING

 

Nostalux is de meest gespecialiseerde winkel en webwinkel op het gebied van tuinverlichting en andere buitenverlichting.In de grote overzichtelijke webwinkel vindt U onder andere tuinverlichting in alle stijlen zoals luxe uitziende designlampen maar ook voor de robuuste stoere tuinlamp moet U bij Nostalux zijn.Wat betreft de verschillende stijlen kan U verder denken aan klassiek nostalgisch met een landelijke uitstraling, populair met een strak design, moderne wandverlichting, moderne tuinverlichting, tuinspots en grondspots, buitenverlichting met sensor, stallampen met een vintage uiterlijk, semi klassiek, maritieme verlichting en niet te vergeten een mooie collectie verandalampen.

Uiteraard kan U bij Notalux ook terecht voor alle soorten binnenverlichting.Verder is deze buitenverlichtingspecialist ook leverancier van de mooiste zonnewijzers al dan niet op een stenen sokkel.Wanneer U een stijlvolle aparte brievenbus wilt bestellen kan dat ook bij Nostalux.Het assortiment brievenbussen bestaat uit aluminium, hardsteen en RVS.

 

                         

 

 

Beeldenmarkt

Beeldenmarkt is de grootste winkel op het gebied van decoratiebeelden voor binnen en buiten.De decoratiebeelden worden door Beeldenmarkt in diverse landen ingekocht door de inkopers die werkelijk de hele wereld rondreizen voor steeds weer nieuwe en unieke exemplaren.Vooral in de collectie beelden voor buiten zitten grote tot hele grote exemplaren al dan niet op een sokkel.De beelden zijn onder andere van Steen en Marmer, Hout, Kunststof en Metaal. Het assortiment van Beeldenmarkt stopt niet bij alleen maar beelden.Er is onder andere een grote collectie andere decoratieve artikelen te vinden.U kan dan denken aan Windspinners van metaal, Stukken versteend hout voor binnen en buiten, Een aantal bamboe meubels voor buiten, Potten en Vazen, Koraalsteen op sokkel, Sierstenen zoals bergkristal en niet te vergeten een ongekend groot en  prachtig assortiment Glassculpturen.Deze glassculpturen zijn vooral heel erg kleurrijk en met de mond geblazen en handgevormd.U ziet dan niet alleen sculpturen maar ook glazen schalen en vazen met de mooiste vormen. Klik op een afbeelding voor meer informatie van Beeldenmarkt

 

                              

 

 

 

Homestylingshop

 

Homestylingshop is een webwinkel met hoofdzakelijk meubels en woonaccessoires met een landelijk karakter.Zij voeren een aantal leuke woonmerken maar er wordt vooral nadruk gelegd op de landelijke en vaak ook robuuste woonmerk Riverdale.En met robuust bedoelen wij niet alleen stoer en stevig maar ook nog eens erg groot van formaat.Denk maar eens aan de vele mooie wandklokken waarvan de diameter soms groter is dan een meter.Ook de grote houten wanddecoraties of wandpanelen zijn soms ruim groter dan een meter.De houten panelen zijn er in de kleuren wit,zwart en bruin.Deze houten wandpanelen ziet er vaak uit als een echt kunstwerk.Verder heeft Homestylingshop ook tal van kleinere woonaccessoires in haar collectie.Wat betreft de meubels als bijzettafels met het mooiste design heeft Homestylingshop voor het woonmerk Brix gekozen.Kortom het is een gezellige en sfeervolle webwinkel waar men heerlijk in kan rondsnuffelen en vertrouwd een bestelling kan plaatsen. Kilk op een afbeelding voor meer informatie over deze leuke en vooral sfeervolle webwinkel.