Geen producten (0)

 

Overzicht van de leukste woon en meubelmerken

 

                                                          Kare Design 

 

                              

 

De bijzondere meubels uit Zuid Duitsland

 Het bijzondere woonmerk Kare Design komt uit Zuid Duitsland.Kare Design is in meerdere opzichten bijzonder.Het woonmerk heeft zowel moderne strakke meubelen als klassieke meubelen in haar assortiment.Kare gebruikt ter vervaardiging van haar producten zoveel mogelijk gerecyclede materialen.Meestal worden de meubels en woondecoraties van Kare vrijwel geheel met de hand gemaakt en afgewerkt.De aparte modellen en afwijkende vormen zal men niet snel bij een ander woonmerk aantreffen.Met het uitgebreide assortiment meubels en woonaccessoires kan men bijna een gehele woning mee inrichten.Woonwinkel Lumz heeft het grootste assortiment Kare-Design meubels in Nederland

 Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                        

 

                                                        

 

       

 

                                                            LaForma

 

Het bijzonder meubel en woonmerk komt uit Spanje maar is over de hele wereld bekend en verkrijgbaar. LaForma is een compleet woonmerk dat wil zeggen dat met de producten van LaForma een woning zo goed als helemaal ingericht kan worden. De meubels van LaForma worden door de designers zelf ontwikkeld en gemaakt. Het maken van de meubels en woonaccessoires gebeurd voor het grootste gedeelte echt met de hand. Wanneer het mogelijk is gebruik LaForma gerecyclede materialen voor het maken van haar producten. De meeste meubels welke gemaakt zijn van gerecyclede materialen hebben vaak een stevig en robuust uiterlijk. En ze zijn ook zeker stevig en duurzaam want ook al zijn het gereyclede materialen de kwaliteit van LaForma komt altijd op de eerste plaats.U kan de mooie meubels en woondecoraties kopen in de grote meubelzaken en de betere online winkels. De webinkels met het grootste assortiment van LaForma is Meubelpartner en Robin-Design

                                                                                                                                   Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                             

 

                                                             

 

 

 

d-Bodhi en Lavis

 

Twee fantastische Meubelmerken

d-Bodhi en Lavis zijn twee meubelmerken die veel met elkaar gemeen hebben.De meubels van deze twee prachtige woonmerken worden namelijk vervaardigd van zoveel mogelijk gerecyclede materialen.Het grootste deel is dan natuurlijk van hout maar er worden ook diverse andere materialen gebruikt.Dat zijn ook wel eens materialen waar men niet zo snel aan zult denken.Bijvoorbeeld gerecycled rubber van oude autobanden of katoen van oude jeans.Met het gebruik van deze materiaen wordt een meubelstuk wel heel bijzonder en ook zeker uniek.De meubels en de verwerking van de materialen is voor een grootste deel handwerk dus het is bijna onmogelijk om twee dezelfde meubelstukken te maken.Het gerecycled hout is vaak afkomstig uit de tropische landen zoals Indonesië. Daar worden bijvoorbeeld oude vissersbouten gesloopt waarna het overgebleven hardhout bewerkt en gebruikt wordt.

 

Robuuste meubels

De meeste meubels en woonaccessoires welke vervaardigd zijn van gerecycled metaal zijn vaak stoer en robuust van uiterlijk.Het hout is vaak hardhout zoals teakhout en meestal behoorlijk grof.Het mooie van deze robuste meubels is dat ze in bijna elke woonstijl te gebruiken zijn.Ze zijn heel goed te combineren in een industrieel design en net zo makkelijk in een woonkamer met een Ibiza stijl inrichting.Ook een jaren vijftig inrichting en een landelijke inrichting zijn deze prachtige meubels goed in te passen.Zowel Lavis als d-Bodhi hebben meubels gemaakt zoals bijzettafels, salontafels, opbergkasten, vitrinekasten, zitmeubelen maar ook heel veel kleinere meubels en woonaccessoires zoals kapstokken, schoenenkastjes, plantentafels, wijnkastjes, dienbladen, houten wanddecoraties en nog veel meer leuke kleine woondecoraties.De meubels van deze twee mooie meubelmerken zijn ook online te koop in de webwinkel van woonwinkel Lumz.

 

                                                              

 

                                                             

 

                                                             

 

 

 

 Germania Meubels

 

 

                             

 

 Germania Meubels zijn moderne kwaliteit meubels uit Duitsland.Het bedrijf bestaat al meer dan een halve eeuw en ontwerp en produceert de meubels met een tem van enthousiaste medewerkers.De meubels zijn tot in het kleinste detail perfect afgewerkt en worden meestal gebruikt in een modern interieur.Germania heeft een extra groot assortiment werkkamer meubels waaronder een aantal prachtige en functionele bureau`s.Verder produceren zij vooral woonkamer meubels en hal meubels.Wat betreft de woonaccessoires valt vooral de moie collectie wandspiegels op.De meubels van Germania zijn te koop bij de betere woonspecialisten waaronder de woonwinkel Lumz

 

                                                           

 

 

 

                                                  Serax Woonaccessoires

 

Serax is een woonmerk wat zich toelegt op de onwikkeling en productie van kleinmeubelen en woonaccessoires. Serax is een Belgisch bedrijf met een brede range aan woonartikelen van zeer hoge kwalitiet. Serax maakt voor de vervaardiging van haar producten onder andere gebruik van gerecyclede materialen. Deze verschillende materialen worden gekeurd en wanneer deze nog goed zijn worden ze vakkundig bewerkt en verwerkt in de nieuwe design woonproducten. Serax is 365 dagen per jaar bezig met het ontwikkelen van producten zodat U er zeker van kan zijn dat Serax de laatste modetrends op het gebied van wonen en inrichten volgt. Voor een deel is serax ook trendsetter. Denkt U maar eens aan de bloempotten en andere woonacessoires waarbij gereycled rubber is gebruikt. Deze succesvolle serie is ontwikkeld door Moniek van den Berghe.

 

Het vernieuwende woonmerk uit België

Behalve Moniek van den Berghe werkt serax intensief samen met een groot aantal andere top-designers uit binnen en buitenland.De product range van Serax omvat onder andere bloempotten en vazen, krukjes en andere kleine zitmeubels, hanglampen, tafel en vloerlampen, serviesgoed, textiel, schalen en nog een aantal sfeervolle designproducten. De producten van Serax zijn behalve in de betere winkels ook online verkrijgbaar. U kan ze bijvoorbeeld vinden in de webwinkels van VT-wonen en Fonq. 

 

                                                                                                                                    Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                         

       

                                                          

 

BepureHome

 

De meubels en woonaccessoires van BepureHome zijn te herkennen aan het stoere robuuste uiterlijk welke vaak gemaakt zijn van natuurlijke materialen.Bepure is een puur Nederlands merk met een een eigen fabriek en een distributiecentrum in Zwaagdijk-Oost.De meubels van BepureHome worden verkocht in de betere meubelzaken en grotere webwinkels.De meubels zijn van een uitstekende kwaliteit en vaak goed te combineren in verschillende woonstijlen. Klik op een afbeelding voor meer informatie.

 

                                                            

 

 

Clayre & Eef

 

Clayre & Eef is een Nederlands woonmerk met meer dan tienduizend sfeervolle woonaccessoires en woondecoraties.Verder hebben ze nog een collectie meubels en textiel.Vrijwel alle producten van dit romantische woonmerk hebben een landelijke uitstraling.Clayre & Eef hebben onder andere een heel groot assortiment fotolijsten.Dat zijn fotolijsten om neer te zetten maar ook om aan de wand op te hangen.Een deel van de fotolijsten zijn zwaar verzilverd en hebben vaak een sfeervolle en romantische sierrand.Verder is er een grote collectie decoratiebeelden te vinden wleke ook het beste passen in een landelijk of klassieke woninginrichting.Als wanddecoratie heeft dit bekende woonmerk een supergroot assortiment houten en metalen tekstborden, schilderijen op canvas en hout en een hele grote collectie romantische houten wandklokken vaak met een vintage uiterlijk.In het buitenland is Clayre & Eef nog wel het meest bekend om het grote assortiment keukentextiel.Er zijn complete series zoals grote en kleine tafelkleden, handdoeken,  keukendoeken,theedoeken, stoffen placemats, pannenlappen en al het andere textiel wat U tegen kan komen aan de eettafel en in de keuken.

 

                                                            

 

                                                             

 

 

                                                                                  Riverdale

 

                                                                       

 

Riverdale is een Nederlands woonmerk die bekend is geworden door zijn grote assortiment stoere landelijke meubels en woonaccessoires. Het assortiment omvat maar liefst ongeveer 1500 geweldige producten waarvan een deel twee keer per jaar wordt vervangen door een nieuwe collectie. Op deze manier blijft Riverdale de laatste trends op het gebied van wonen en inrichten volgen. De woonaccessoires van kunnen vaak goed gecombineerd worden met woonaccessoires van andere landelijke woonmerken. Behalve de hele grote ronde wandklokken gemaakt van metaal zijn ook de robuust uitziende bloempotten erg in trek van dit fantastische merk. Riverdale heeft zelfs sinds een aantal jaren een eigen keuken en badkamerlijn. Behalve in Nederland zijn de prachtige woonaccessoires van Riverdale in heel Europa te verkrijgen.

 Klik op een afbeelding voor meer informatie

                                                        

 

                                     

   

                                                                                                                                                                 Label51

 De slogan van Label51 bestaat maar uit twee woorden.En dat is Unique Living. En dat Label51 uniek is kunnen  heel veel mensen bevestigen want dit nieuwe en vernieuwende woonmerk is al in heel veel woningen te zien.Het Nederlandse woonmerk Label51 bestaat pas sinds 2012 en heeft zichzelf ten doel gesteld een unieke collectie meubelen en woonaccessoires op de markt te brengen welke het woongenot zoveel mogelijk zal verhogen.De designers en vormgevers van dit prachtige woonmerk zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe meubels en accessoires met een uniek uiterlijk. Het uiterlijk van de bijzondere meubels zijn vaak stoer en landelijk of met een industrieel tintje. Alle meubels en woonaccessoires van Label51 zijn te koop bij de betere woonwinkels.Vaak hebben deze gespecialiseerde winkels ook een webwinkel zodat U deze altijd ook daar kan bezichtigen en bestellen. Hieronder ziet U een klein assortiment van Label51. Klik op een afbeelding voor meer informatie.