Geen producten (0)

 

 

Wanddecoratie Metaal

 

Wanddecoratie metaal of ook wel metalen wanddecoraties genoemd is een nieuw soort wanddecoratie die steeds populairder begint te worden onder een groot deel van de mensen in Nederland. Deze wanddecoraties bestaan pas enkele jaren en zijn ooit ontstaan toen een kunstenaar op het idee kwam om van gebruikte stukjes metaal iets moois te maken. In het begin waren het nog simpele wanddecoraties vaak in de kleur zwart. De voorstelling was dan bijvoorbeeld een eenvoudige boom of ander makkelijk te maken exemplaar. De kunstenaar vond destijds dat er wat gedaan moest worden met gebruikte materialen. Nu is het gebruik van gerecyclede metalen een ware kunsthype geworden.

 

De Modellen

Zoals wij al weten waren de eerste modellen wanddecoraties eenvoudig en ook niet al te groot. Toen de eerst exemplaren in de smaak vielen en ook echt als unstobject gezien werden kwamen er steeds meer kunstenaars die hier ook mee aan de slag gingen. En niet zonder succes want na een tijdje werden de reacties over een wanddecoratie metaal  ook steeds positiever en de verkopen gingen behoorlijk goed. Het grote publiek ging het ook ontdekken en toen kwam er pas echt veel vraag naar bepaalde modellen en kleuren. Het idee was natuurlijk dat een kunstobject aan de muur behalve mooi ook goed aan moet sluiten bij het interieur.

 

Wanddecoratie Bomen

Een muurdecoratie in de vorm van een boom past al snel in een interieur en is best wel populair onder heel veel mensen. In het begin waren de metalen bomen best wel eenvoudig van model en meestal zwart van kleur. De kunstenaars vonden het leuk om toch meer realistisch uitziende muurdecoraties in de vorm van een boom te maken. Zo werden de kleuren net echt en de vorm van de bladeren waren aangepast aan de werkelijkheid.  Dit soort muurdecoraties zijn na de abstracte wanddecoraties het meest verkocht.

 

Wanddecoratie Dieren

Na de abstracte wanddecoraties en de bomen zijn wanddecoraties in de vorm van een dier de derde categorie decoraties welke het meeste verkocht worden. Bij wanddecoratie dieren moet U denken aan bijvoorbeeld een zwerm vliegende vogels of een kudde lopende olifanten maar ook kleinere dieren-wanddecoraties van bijvoorbeeld een uil of ander dier. Ieder heeft zo zijn eigen reden om voor een bepaald dier te kiezen als decoratie maar ook hier geldt het moet wel passen in het interieur. Dat weten de kunstenaars maar al te goed daarom is de keuze uit verschillende dieren-wanddecoraties best groot. Dit soort wanddecoraties zijn tevens heel geschikt om als cadeau te geven.

 

En Andere Vormen

Natuurlijk zijn deze prachtige metalen wanddecoraties in nog veel meer vormen te verkrijgen. Zo is er een grote collectie van voertuigen als wanddecoraties zoals auto`s, motoren, schepen, vliegtuigen en alle andere denkbare voertuigen. Naar deze categorie is minder vraag dus hier hebben wij een beperkt assortiment in voorraad.