Geen producten (0)

Dekogifts verkoopt zelf geen meubels maar werkt samen met een aantal gespecialiseerde winkels op het gebied van wonen en inrichten. Wij tonen hier een groot aantal meubels van onze partners. Het assortiment welke wij U hier tonen is zo groot en compleet dat U er met gemak een hele woning mee kan inrichten. 

 

 

salontafels

Klik op een afbeelding voor meer informatie

Een salontafel is een niet al te hoge tafel die meestal gebruikt wordt bij de zitbank en andere zitmeubelen in de voorkamer van de woning. Een salontafel wordt ook wel eens koffietafel genoemd omdat hij vaak gebruikt wordt om koffie kopjes, glazen en schaaltjes met hapjes of koekjes op te plaatsen. Verder wordt er ook wel wat kleine decoratieve objecten op geplaatst zoals een beeldje of waxinelichthouder. In vrijwel elke woonkamer is wel een salontafel te vinden. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er zoveel verschillende modellen salontafels bestaan. Tenslotte dient een salontafel wel aan te sluiten bij de rest van de woninginrichting. Salontafels zijn grofweg in de delen in drie soorten. Een moderne salontafel, een landelijke salontafel en de klassieke salontafel. Wat betreft de materialen waar de tafels van gemaakt zijn kunt U denken aan hout, metaal of glas

                     

 

                     

 

                     

 

                     

 

                     

 

                     

 

                     

 

                        

 

                         

 

                         

 

                        

 

                    

 

 fauteuils

 Klik op een afbeelding voor meer informatie

 Een fauteuil is niet zomaar een stoel om even op te gaan zitten. Een fauteuil is een meubelstuk die meestal op een vaste markante plaats in de woonkamer staat en waar men in gaat zitten of beter gezegd relaxen na een dag van noeste arbeid. Een fauteuil is een luxe stoel waar men in gaat zitten wanneer alles is gedaan die dag. Kortom het is vaak het belangrijkste meubelstuk in de woonkamer. Een fauteuil moet er dan ook mooi uitzien en heel comfortabel zijn. Hoewel er fauteuils zijn in elke woonstijl en elk design is het zelfs geen probleem wanneer een fauteuil iets afwijkt bij de rest van het interieur. In veel gevallen is een grote stoere opvallende fauteul bepalend in het interieur

                         

 

                         

 

                       

 

                       

 

                        

 

                       

 

                       

 

          

 

TV Kasten

Klik op een afbeelding voor meer informatie

Een TV kast of TV meubel is een belangrijk onderdeel van de woonkamer inrichting. Een TV kast is meestal een lage kast die vaak tegen de muur tegenover het bankstel staat. Zonder dat U er direct erg in heeft kijkt U onbewust heel vaak naar het meubel. U kijkt immers vaak naar de televisie en ongemerkt kijkt U ook naar de kast. TV kasten zijn er in heel veel verschillende types en designs. Er is dus zeker wel een TV kast of TV meubel die precies in uw interieur past. Een TV kast kan bestaan uit een éénvoudige kast waar alleen plaats is voor de televisie maar er zijn ook kasten waar behalve de televisie ook een aantal opbergplakken en lades in zijn aangebracht. De combinatie opbergmeubel en TV kast wordt op dit moment het meest verkocht. De kleinere TV kasten komen vaak in de wat kleinere woonkamers maar zijn wat interieurstuk zeker net zo belangrijk. Bekijk hier de afbeeldingen eens van de verschillende TV kasten. Deze kasten zijn vaak gemaakt van hout en soms ook van gerecycled hout. 

 

                     

 

                      

 

                       

 

                     

 

Poef

Klik op een afbeelding voor meer informatie

Een poef is behalve een zitmeubel waar men meestal even kort op gaat zitten ook een decoratief object. Een poef is een onderdeel van het interieur en is dan ook in heel veel verschillende designs verkrijgbaar. De verschillende poefs welke te koop zijn in de meubelzaken of online winkels zijn van alle soorten materiaal vervaardigd. Neem bijvoorbeeld de stoere robuuste modellen die vaak een bekleding hebben van een stevige dikke soor leder. Of niet bijvoorbeeld een peof met een schuimrubber vulling welke is bekleed met katoen of wol. Ook zijn er poefs of hockers die gemaakt zijn van hout of van de combinatie hout en een bekleding. Een poef is vaak te vinden in de wat grotere woonkamers waar ondanks het gebruik van planten en bijzettafels toch nog wat lege plekken te vinden zijn. Een mooie poef die dan precies aansluit bij het interieur biedt dan uitkomst. Bekijk hier de afbeeldingen eens van de vele soorten poefs. Er is zeker wel een poef bij die bij U in de smaak valt en in uw woonkamer past. 

 

                       

 

                        

 

                         

 

                          

 

Bankstellen

Klik op een afbeeding voor meer informatie

Een bankstel is het meest gebruikt zitmeubel in de woning. Uiteraard natuurlijk omdat er altijd meerdere zitplaatsen aanwezig zijn op een bankstel. Heel vroeger bestond een bankstel standaard uit een driezitter, tweezitter en een fauteuil. Allemaal met dezelfde stof en hetzelfde design. Later deden de hoekbankstellen zijn intrede en die werden na een korte tijd al behoorlijk populair. Na een tijdje kwam men er toch wel achter dat de hoek van het hoekbankstel eigenlijk niet gebruikt werd. Veel mensen kozen dan toch voor een traditionele driezitter en tweezitter. Op de plek van de hoek wordt dan vaak een bijzettafel of plantentafel gebruikt. Er zijn bankstellen met een stoffen bekleding maar ook met een lederen bekleding. De keuze is voor iedereen persoonlijk en heb ook vaak te maken wat voor soort of type meubels er verder in de woonkamer gebruikt worden. In een interieur met veel robuuste meubels met veel grof afgewerkt hout past bijvoorbeeld een stoer grof bankstel met donkere lederen bekleding. In een meer klassieke inrichting wordt ook nog wel eens gekozen voor een stoffen bekleding met een kleurrijke bewerkte print. Hieronder ziet U een voorbeeld van een aantal mooie bankstellen welke online te koop zijn.

                             

 

                              

 

                 

 Dressoirs

Klik op een afbeelding voor meer informatie

Een dressoir bestond al in de middeleeuwen en is niets anders dan een lage kast die vrijwel altijd tegen een muur in de woonkamer staat. Een ouderwets dressoir had ook vrijwel altijd drie of vier opberglades direct onder het bovenblad. Daaronder zijn dan meestal een aantal deuren aanwezig waarachter een ruime opbergruimte aanwezig is. Een dressoir is nu nog steeds een heel belangrijk meubelstuk in het interieur en is daarom ook mede bepalend welke interieurstijl gebruikt wordt. De meeste dressoirs zijn gemaakt van hout maar soms ook van metaal. Hieronder ziet U een aantal afbeeldingen van mooie dressoires van verschillende meubelmerken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mooie houten dressoirs gecombineerd met een aantal rotan manden. Of let eens op de aparte dressoires welke vervaardigd zijn van gereycled hardhout en metaal. Meestal zijn dat stoere robuuste meubelstukken die direct opvallen wanneer deze in de woonkamer of andere ruimte gebruikt wordt. Wanneer U op een afbeelding klikt komt U in de webwinkel terect van de betreffende aanbieder.

 

                          

 

                             

 

                          

 

                           

 

                           

 

                            

 

                             

 

                             

 

  Buffetkasten

Een buffetkast is ooit bedacht om de toebehoren voor de maaltijd in op te bergen. Denk hierbij aan bestek en tafellinnen. Een buffetkast bestaat meestal uit twee delen waarbij de bovenkant meestal is voorzien van glazen deuren. In het bovenste gedeelte wordt dan meestal het porseleinen servies bewaard en mooi uitgestald omdat men door de glazen deuren kan zien wat voor servies er in de kast staat. Een buffetkast is dan ook een zeer lange tijd een pronkkast geweest en ook wel gebleven. Dat een buffetkast een al honderden jaren  een pronkast is geweest is nog te zien in verschillende musea waar de mooiste buffetkasten uit de zestiende en zeventiende eeuw tentoon worden gesteld. Ook nu worden buffenkasten nog volop gebruikt in vooral de woningen met een grotere woonkamer. Vrijwel elk meubelmerk heeft wel een aantal buffetkasten in haar collectie. Wat de laaste tijd weer erg gevraagd is zijn de buffetkasten die zijn gemaakt van gerecycled hardhout. Dat is eigenlijk een nieuwe en oude kast tegelijk. Het zijn dan meestal kasten met een robuuste en vintage uiterlijk. Hier ziet U een aantal afbeeldingen van mooie buffetkasten in verschillende stijlen. Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in de webwinkel van de aanbieder.